top of page

Rensa i själen sortera dina tankar få bekräftelser eller helt enkelt
bara nyfiken.
Jag ringde Marica då en väninna till mig berättade om den urkvinna som är ett fenomenalt medium väldigt konkret i sitt sätt att uttrycka sig.
Hon gav mig väldigt mycket svar på saker jag funderat på

Michaela de la cour (en av sångerskorna i fd Army of Lovers )

Med en värme och ett lugn och med en fantastisk exakthet ger Marica dig svar på dina livsfrågor och vägval. Innan jag besökte Marica var jag tveksam till om ett medium skulle kunna ge mig guidning och svar påmina frågor. Efter att ha besökt henne ett antal gånger är jag mycket imponerad av hennes kompetens, då den information hon givit mig har slagit in. Genom att rådfråga Marica är jag numera mer förberedd på livets utmaningar och kan göra bra vägval. Marica har genom sin underbara personlighet och kunskap blivit en människa som jag har stor respekt för.

Pernilla Holmström

Marica ger ett seriöst intryck och förmedlar budskapen från andevärlden på ett bra sätt.

Jag blev mycket nöjd efter att ha testat Maricas Meridan Flush healing - en bra energikick!

/MariaTherese Bohman Agerhill, mediumkollega och vän

Du är ett mirakel Tack för att du gett mig möjligheten att se livet på ett ännu djupare och annorlunda sätt

Helena

Marica har varit till en stor hjälp för mig. Hon har fått mig att öppna ögonen när jag gick omkring med skygglappar. Marica bara visste att saker kommer att explodera. Nästa gång jag träffade henne sa hon "det jag sa om explosion har redan inträffat känner jag".

Anne von Polat

Hej Marica! Ville bara skicka ett tack till dig! En vän till mig har nyligen haft telefonkontakt med dig och en del saker du berättade för och om henne har hjälpt henne en bit på vägen. Hon har gått i samtal hos mig en längre tid och nu har insikter kommit som på ett pärlband! Jag jobbar som psykiatrisk sjukskötare men har alltid haft stort intresse för andlighet och "alternativa" helande metoder. Som sagt, det här är ett litet tack till dig som finns på andra sidan havet!

Med vänlig hälsning Carina.E.

Vasa, Finland

Marica har under sina behandlingar hos mig gått in i andra dimensioner. Jag har följt hennes resa ifrån djupaste tvivel till ett mer och mer förankrat förhållningssätt till sin förmåga att kommunicera med sina andliga vägledare. Hon har vidarebefordrat det på ett tydligt sätt med ord och bildspråk.

Kicki Boström  "Livselixiret

Jag har fått en  ny och mer kärleksfull relation till min mamma efter det att jag var hos dig och efter din Healing, Marica. Känns som en försoning och läkning ägt rum, är så glad för det du förmedlade om hennes Högre Jag. Jag mår överhuvudtaget mycket bättre i själen och sinnet sen jag var hos dig.  Jag hoppas vi kan mötas igen i framtiden. Du känns så ren och kärleksfull i dina energier. Det slår an en ljus och varm ton i mitt när jag tänker på mötet med dig. 

Helena Thambert

Tack sa mycket för igår Marica! Idag har jag varit tankfull, upprymd och väldigt glad. Det sitter i  ordentligt både sittning och healing. Jag har ju problem med kol, astma och hjärta. Idag har jag mått väldigt bra i både lungor och hjärta. Jag har lättare att andas och har haft mindre hosta. Allt som du sa har gjort mig stum och tankfull. Du prickade in mitt nya barnbarn till 100% känner mig förundrad och fascinerad.

Kramar Gunilla Rosen

Hej Marica!
När jag var till dig och fick en läsning så har allt stämt
det är otroligt, även när du gjorde en privatsittning för mig
fick jag budskap från andra sidan som gjorde mig väldigt glad.
du var klockren i budskapen.
Efter privatsittningen har jag mått jätte bra.
När jag har fått healing av dig så har det satt igång saker i min kropp,
det är som min kropp har börjat läka sig själv.
ett jätte tack till dig Marica.

Många varma hälsningar
Karin Hedlund

Tack snälla Marica för din healingbehandling. Min värk i kroppen är nu som bortblåst. Helt otroligt! Att få en healingbehandling av dig är som en resa in i andra dimensioner och komma ut som en ny och frisk människa. Underbart! Kärlek till dig i massor! 

Lena Andersson

Marica är, för mig, Ljus! Där på bänken när hon ger mig healing drabbas jag av något som är starkt och påtagligt. Det är som vågor av energi, som flyttar sig runt, letar sig fram utan att tveka, dit de skall. När hon går över till att använda sin "trollstav" och säger att; "nu kommer andra energier", ja, då blir det så  Det blir kallt. Som att vinterkylan där ute letat sig in och blåser på min onda rygg. Jag var rörd till tårar när det hela var över. Tacksam över det jag fått vara med om. Det var krafter jag inte känt på tidigare.  Marianne Giske

kände mig så skönt avslappnad och trygg under regressionen. Har aldrig känt mig så djupt avslappnad någonsin tror jag...inte ens när jag mediterar. Tack Marica

💜💖kram Annika

Tusen tack för att du delar din gåva! Mer kommer ständigt upp till ytan för att helas i denna intensiva tid tycker jag, och kan hända jag kontaktar dig igen!
Kärlek och ljus,
Kram Veronica!

Jag kom till dig i mitten av januari när jag var som osäkrast på mig själv. Hade precis blivit av med jobbet och sörjde fortfarande de vilket tog hårt. Kändes skönt att du såg att jag inte blivit rättvist behandlad., Du sa att jag skulle träffa en man som var den rätta för mig men att jag skulle möta honom på en utbildning och att jag skulle möta en man där emellan. Jag trodde då att jag aldrig skulle börja plugga igen. Jag ville då jobba. Dagen efter mötet med dig gick jag på en dejt mötte en helt fantastisk man som jag trodde var rätt och var med om en rejäl resa på så få månader. Nu vet jag att han inte var den rätta men han gav mig redskap. Han var menad att få mig att utvecklas. Utan att han menade de så fick han mig att börja fundera över meningen med livet och vad jag vill med mitt liv. Han ställde frågor som fick mig att öppna dörren till en dröm att bli butikschef. Sökte en utbildning på 1, 5 år butiksledningsprogrammet på högskola i stockholm och kom in så börjar den nu om 3 v. Du gav mig tipset att jag skulle söka jobb utanför butiksbranchen de komiska är att de få jobb som jag sökte utöver butiker var de jobb som jag gick komma på intervju hos varpå de tog 1 timme efter intervjun innan jag fick sommarjobb på adlibris. Från maj till nu mitten av augusti. Sen nämde du hastigt en kille som gått bort och haft uppträdande i skolan. Jag reflekterade inte så mycket över de då men nästa gång jag mötte min bror så berättade han att en klasskompis till mig i mellanstadet som haft ett tufft liv tagit livet av sig o han hade gitarrkoncerter med musikfröken i skolan. Känns så coolt att du lyckades pricka in så mycket om framtiden och att du sstte min boll i rullning och fick mig att hålla mig uppe. Varje gång jag var på väg ner i träsket att tänka negativit hörde jag dina ord eka i huvet att allt kommer ordna sig och de gjorde det ju. Nu mår jag så himla bra och jag har även gått kurser hos både jörgen och pierre kända från de okända för att öka på min egen intuition. Känner att allt har en mening. Allt var menat att hända för att jag skulle ta tag i mitt liv. Har mer o mer funderat över frågor om livet att de måste vara förutbestämt stora grejer och hur man tar sig dit och uppnår dessa mål är upp till mig., Vill nu bara såhär några månader efter tacka dig för att du såg mig o sa de jag behövde höra att allt kommer att ordna sig. Mvh Annica.

bottom of page