top of page

 

 

Deep Blue Light Healing

Deep blue healing är en shamansk healing som jag har fått till mig av en av mina guider/andliga vägledare.

Dom som har fått Deep Blue Healing har upplevt den som kärleksfull, balanserande, värmande, svalkande, bubblande, vibrerande och stark glädjefylld energi.

Publik och även jag har sett ett blått sken utstråla från mina händer ibland (auraseende). Man kan även uppleva ett vitt ljusblått och mörkblått sken under en healingsession, men en del upplever alla färgers spektrum. En healing är alltid en personlig upplevelse och upplevs också olika från gång till gång.
Det kan kännas som det drar i kroppsdelar där det behövs balanseras upp.
Den är djupgående och förändrande ända ner på cellnivå, den tar bort  blockeringar
Och eventuella smärtor lättar eller försvinner. 

Det är olika från gång till gång, ibland använder jag  kristaller. Jag får alltid intuitiv information av min guide hur jag ska göra innan jag börjar healingarbetet. Många kan även uppleva en närvaro av mina guider. Deep Blue healing är mycket kraftfull och som jag varmt kan rekommendera. Jag har fått mycket feedback på Deep Blue Healing och alla upplever att dom mår bättre fysiskt och psykiskt efter en behandling.

Änglahealing  

Här jobbar jag enbart med Ängladimensionen. I mitt mediala och healingarbete har jag ofta kontakt med änglar och dom har blivit mer och mer närvarande i min vardag. Änglar är andliga varelser som tjänar Gud/Det högsta ljuset och är budbärare mellan himmel och jord, men de betraktas också som beskyddare, vårdare och vägledare. Ordet ängel härstammar från det grekiska ordet angelos, vilket i sin tur kommer från hebreiskans mal`akh vilket betyder just budbärare. Alla har en egen skyddsängel, din ängel kan hjälpa till med att hela dig, till sinne, kropp och själ. När det sker kommer du också att ha en positiv inverkan på andra människor vars liv är förbundna med ditt eget. Så börja kommunicera med din skyddsängel. Att vara en kanal för Änglahealing har jag stor vördnad för, att få ge och känna deras kraftfulla helande energier, tar andan ur en ibland. Det är så vackert! Att få Änglahealing är otrolig kraftfullt med underbara energier. Änglahealing hjälper dig att frigöra gamla låsningar och blockeringar, för att återställa balansen och harmonin i hela ditt energisystem.

Meridian Flush 

Meridian flush är en stark healingmetod, som är skapad av en Shaman som heter Jose Gonzalez. Den renar och rensar ur i meridianerna och stärker chakrorna, vi får då en balans i kroppen.            

Meridianerna löper från fingrarna till tårna och bildar ett nätverk där kroppens alla organ och vävnader kopplas samman.

När man har en blockering i energiflödet som uppstått av ett trauma tex.
Inuti meridianerna uppstår då en spänning i musklerna eller kanske till och med en sjukdom.

Man kan justera det genom att spola igenom hela meridiansystemet.

Oneness Blessing (Deeksha)


Oneness Blessing kallad också Deeksha är ett sanskrit ord och betyder initiering, men används numera och i detta sammanhang i betydelsen energiöverföring. Deeksha öppnar upp dig för din inre vishet, det är en intelligent energi och ger dig precis vad du behöver i den stunden som du får den. Den bidrar till en upplevelse av harmoni och djup inre frid.Deekshan startar en automatisk process, som leder till ett skifte i ditt medvetande. Detta skifte har inget att göra med att lära sig något nytt, utöva religion, tillhöra en trosföreställning, be, praktisera meditation eller något annat - det är ett sätt att genom nåden komma i kontakt med ditt inre, det som alltid har funnits där i dig. 

ITeraCare Quantum Technologi (frekvensmaskin) 

ITeraCare använder terahertzfrekvenser som kan uppnå 20-30 cm in i kroppen, Therahertzfrekvenser resonerar med cellerna i vår kropp, aktiverar de hälsosamma och eliminerar sjuka och muterade celler. Alla celler i kroppen har frekvenser som kan mätas i hertz. Denna maskin skapar skapar Theraherts-frekvenser samma frekvensområde som fungerande hälsosamma celler har. Det finns mycket vetenskaplig dokumentation som visar att friska celler blir mer energiska och inaktiva celler (zombieceller_separat iriktning inom forskning som kallas senolytika) Skickas ut ur kroppen. När zombieceller elimineras, blodcirkulationen, lymfbanorna och nerverna stimuleras och livskraftiga celler bli mer aktiva, så sker en enorm självläkning i kroppen. 

 

 

Amega Wands

Amega Wand är ett kraftfullt healingverktyg med Zero point energi. Amega wand som även kan kallas "trollstaven"har forskats fram av framstående forskare inom kvantfysiken. Amega Wands innehåller olika typer av kristaller som via en speciell teknik , s.k amaized fusin skapar ett bioresonansverktyg som stabiliserar balansen i olika cellsystem i kroppen.Genom att kroppen kommer i kontakt med Amegas Zero Point Energy resonans påminns cellerna om sitt ursprung och kan inom några minuter sätta igång en kraftfull healingprocess och cellerna påminns då om att hitta tillbaka till när de var. Med detta redskap har jag sett  fantastiska helande uppstått från ryggskott, ischias, punktsmärta.

Andra healingmetoder som jag är utbildad i och kan ge är Reikihealing , Violetta Flamman, och Inkahealing

*Healingbehandlingar och annan behandling är ett komplement till traditionella behandlingsmetoder inte en ersättning

bottom of page